Selecteer een pagina

MIJN MISSIE:

Financiële stress elimineren en ontzorgen.

Iris van der Heijden

Inmiddels al ruim 13 jaar ondernemer en ik zou niet anders meer willen. Het ondernemen vind ik 1 grote, avontuurlijke ontdekkingstocht.

Heerlijk om in vrijheid te kunnen werken waar, wanneer en met wie ik wil.

Andere ondernemers inspireren en ondersteunen bij het ondernemen op het met name financiële en belastingtechnische vlak vind ik ontzettend leuk om te doen. Cijfers hebben voor mij geen geheimen en vertaal graag de cijfers in een overzichtelijk verhaal, zodat ook jij begrijpt hoe cijfers werken en hoe je ze vóór je kan laten werken!
Ik vind het belangrijk een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en er voor jou als ondernemer te zijn als “steun in de rug”. Overzicht in jouw eigen cijfers geeft namelijk rust!  

Mijn reis begint op 1 januari 2010 als ik mij inschrijf bij de Kamer van Koophandel. Zwanger van mijn 2e dochter begin ik met mijn eigen bedrijf naast mijn baan in loondienst. Langzaamaan groeit mijn klantenbestand en een jaar later keer ik na mijn zwangerschaps- en ouderschapsverlof niet meer terug naar mijn werkgever, maar stort mij volledig op mijn eigen bedrijf.
Ideaal met 2 kleine kids, want kan mijn eigen tijd indelen en er voor ze zijn als het nodig is. 

Ook brengt dit natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. Met vallen en opstaan heb ik het ondernemen geleerd. Ik had geen ouder of familielid met een eigen bedrijf, dus een voorbeeld in mijn directe omgeving had ik niet. Veel heb ik, als autodidact zijnde, geleerd, uitgeprobeerd, geschrapt en opnieuw geprobeerd.  Nadat ik leuk draaide met mijn bedrijf heb ik verschillende businesscoaches gehad die mij verder begeleide op mijn pad als ondernemer. Waardevolle lessen heb ik daardoor geleerd die ik op mijn beurt ook weer graag deel met andere ondernemers.

Inmiddels ben ik 3 dochters rijk en ben ik plusmama van de 3 kids van mijn partner, geniet van mijn paarden en de natuur in mijn vrije tijd.

Paarden spelen in mijn leven een ontzettend belangrijke rol. Ik zou mij geen leven zonder paarden kunnen voorstellen.

Het zijn fantastische dieren die mij al vele lessen hebben geleerd en waar ik nog steeds dagelijks van leer. Ik werk ook graag in vrijheid met mijn paarden, waarbij thema’s als leiderschap en vertrouwen een grote rol spelen.
Het coachen met paarden vind ik een zeer waardevolle aanvulling op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en daarom vind je dit ook terug in de training van mijn andere bedrijf Power Business Academy!