Selecteer een pagina

ONZE MISSIE:

Financiële stress elimineren bij ambitieuze ZZP’ers. Door een inzichtelijke administratie en een correcte belastingaangifte ontstaat meer ruimte om te werken aan je bedrijf. Dit creëert meer winstmogelijkheden en rust om met plezier te ondernemen.

Jolanda Noordzij

Voortdurend met plezier blijven ontwikkelen en verbeteren
Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in dingen weten, uitzoeken en dat uitleggen aan andere mensen.
Een nieuwsgierige wijsneus, gek op lezen en spelletjes. En dat is gebleven. Ook nu blijf ik altijd bezig om mezelf te ontwikkelen. Als ik niet regelmatig iets nieuws kan proberen, ga ik me vervelen. Mijn interesse gaat vooral uit naar economische onderwerpen, maar ook naar wetgeving en ethiek. Ik houd van muziek, van gezelligheid en lachen met leuke en lieve mensen om me heen. Ik vind ieder mens met zijn unieke verhaal interessant en ik vind zorg voor elkaar en plezier belangrijk. Een studie economie met afstudeerrichting belastingrecht was voor mij een feestje. Mijn werk bij accountantskantoren, de bank en bij de Belastingdienst hebben daarnaast mijn interesse voor verbeteren van organisaties gewekt. In projecten heb ik met plezier meegewerkt aan vele procesverbeteringen, kwaliteitsverbeteringen en het verspreiden van kennis in de organisatie. Dat ik mijn eerstegraads bevoegdheid heb gehaald toen ik 31 was en een periode van 7 jaar economie heb gegeven op een gymnasium was voor mij evenmin een vreemde move. 

 

Creatief kunnen zijn en meteen inspringen op kansen die ik zie.
Vrij kunnen bewegen, zelf keuzes kunnen maken, een eigen aanpak kunnen toepassen en helemaal verantwoordelijk zijn voor het zelf behaalde resultaat. Dát is wat mij drijft. Kortom: de ondernemer in mij bleef kriebelen… 

In 2014 heb ik mijn eerste stap genomen: naast het lesgeven gaf ik in mijn bedrijf belastingadvies aan particulieren. Begin 2020 heb ik belangrijke stappen gezet in het ondernemerschap en sinds oktober 2020 ben ik actief in IRIS Belastingconsultancy. 

Die digitale werkwijze vanuit mijn kantoor in Schijndel is lekker eigentijds en geeft rust en ruimte
Ik woon in Schijndel, dus daar is de tweede vestiging van IRIS Belastingconsultancy gevestigd. Doordat we online werken, kunnen klanten uit het hele land aankloppen. Ook in combinatie met privé is digitaal werken ideaal trouwens. Mijn kinderen zijn nu 15 en 17. Die leeftijden bieden me de ruimte om meer tijd te besteden aan het ondernemen. Het is heel fijn om dat vanuit mijn kantoor in huis te kunnen doen en er dus ook voor hen te zijn. Overigens heb ik ook nog een baan bij de Rabobank, waar ik MKB-ondernemers in financieel zwaar weer help om dat tij te keren.

De ambitieuze ondernemer die midden in de samenleving staat en houdt van slim en eigentijds ondernemen.
Ik richt me vooral op dienstverlenende zzp’ers (eenmanszaken en vof’s) die er plezier in hebben om meer winst te kunnen maken met hun eigen bedrijf.  Graag deel ik mijn kennis en ervaring en zet ik me in voor deze doelgroep.

 

Iris van der Heijden

Inmiddels al ruim 10 jaar ondernemer en ik zou niet anders meer willen. Het ondernemen vind ik 1 grote, avontuurlijke ontdekkingstocht.

Heerlijk om in vrijheid te kunnen werken waar, wanneer en met wie ik wil.

Andere ondernemers inspireren en ondersteunen bij het ondernemen op het met name financiële en belastingtechnische vlak vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik vind het belangrijk om vooral veel plezier te hebben in mijn werk, een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en er voor jou als ondernemer te zijn als “steun in de rug”. 

Mijn reis begint op 1 januari 2010 als ik mij inschrijf bij de Kamer van Koophandel. Zwanger van mijn 2e dochter begin ik met mijn eigen bedrijf naast mijn baan in loondienst. Langzaamaan groeit mijn klantenbestand en een jaar later keer ik na mijn zwangerschaps- en ouderschapsverlof niet meer terug naar mijn werkgever, maar stort mij volledig op mijn eigen bedrijf.
Ideaal met 2 kleine kids, want kan mijn eigen tijd indelen en er voor ze zijn als het nodig is. 

Ook brengt dit natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee. Met vallen en opstaan heb ik het ondernemen geleerd. Ik had geen ouder of familielid met een eigen bedrijf, dus een voorbeeld in mijn directe omgeving had ik niet. Veel heb ik, als autodidact zijnde, geleerd, uitgeprobeerd, geschrapt en opnieuw geprobeerd.  Nadat ik leuk draaide met mijn bedrijf heb ik verschillende businesscoaches gehad die mij verder begeleide op mijn pad als ondernemer. Waardevolle lessen heb ik daardoor geleerd die ik op mijn beurt ook weer graag deel met andere ondernemers.

Inmiddels ben ik 3 dochters rijk en ben ik plusmama van de 3 kids van mijn partner, geniet van mijn paard en pony in mijn vrije tijd, sport ik 3 keer in de week om fit te blijven en fysiek mijzelf sterker te maken.
Een bedrijf runnen naast mama, partner, vriendin, dochter ect. ect. zijn kan in mijn ogen alleen maar als je heel goed voor jezelf zorgt. Die zelfzorg is on-ontbeerlijk!

Paarden spelen in mijn leven een ontzettend belangrijke rol. Ik zou mij geen leven zonder paarden kunnen voorstellen.
Het zijn fantastische dieren die mij al vele lessen hebben geleerd en waar ik nog steeds dagelijks van leer. Ik werk ook graag in vrijheid met mijn paarden, waarbij thema’s als leiderschap en vertrouwen een grote rol spelen.
Het coachen met paarden vind ik een zeer waardevolle aanvulling op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en daarom vind je dit ook terug in de training van mijn andere bedrijf Power Business Academy!