Werkwijze

Informatief gesprek
Met een kosteloos informatief kennismakingsgesprek kun je met ons kennis maken, onze werkwijze leren kennen en jezelf en jouw wensen met uw bedrijf kenbaar maken. We kunnen zo afstemmen en een eventuele samenwerking van start laten gaan.

Startersbegeleiding
Dromen van een eigen bedrijf? Wij laten je kennis maken met alle ins en outs die hierbij komen kijken. Ook de bekende valkuilen nemen we samen door, zodat je een krachtig bedrijf neer kunt gaan zetten. 

Boekhouding
Voor klanten die graag de boekhouding geheel uitbesteden, om zo meer tijd aan het ondernemen te kunnen besteden, bieden wij de slimme administratie abonnementen aan. Klik HIER voor meer informatie.

Planning & Advies
Loop je tegen een overvolle agenda aan? Heb je het gevoel dat je het overzicht regelmatig kwijt bent in je bedrijf? Kun je wel ondersteuning gebruiken bij het efficiënter indelen van je kostbare tijd? Ook hier ondersteunen wij graag in om van jouw bedrijf weer een krachtige business te maken met een goede werk en privé balans.

Coaching
We coachen jou als (startende) ondernemer om je bedrijf succesvol te maken en te houden. Onze jarenlange ondernemerskennis dragen wij graag aan je over!

Evaluatie
Jaarlijks evalueren over de voortgang van jouw bedrijf bieden wij standaard aan in ons dienstenpakket. Heb je daarnaast op regelmatigere basis behoefte aan evaluatie en/of advies? Ook dat is mogelijk.

Voor ondernemers die de boekhouding geheel willen uitbesteden d.m.v. een administratie abonnement, werken wij met de slimme online combinatie Basecone/Twinfield: